3 activități pe care le poți face vara dacă te plictisești

Plictiseala e un sentiment destul de nasol dar de care totuși îmi e oarecum dor fiindcă nu m-am mai plictisit de foarte mult timp, aș putea spune chiar ani, deoarece mi-am dorit întotdeauna să fac ceva, să am o activitate cât mai productivă și să nu am timp să îmi pierd timpul aiurea pe Facebook sau prin baruri. Ca idee, din grupul meu de prieteni sunt tipul care refuză să iasă în oraș în 90% din cazuri dacă nu e ceva important și care tot timpul are treaba.

Acum că e vară, cald, relaxare și alte d-astea foarte mulți oameni se plictisesc fiindcă e vacanța și na, cine face ceva în vacanță? Din fericire pentru mine treburile merg mai bine ca niciodată și nu e nici urmă de plictiseală în programul meu, ba mai mult încă sunt activități pe care aș vrea să le fac însă n-am timp. Așadar am făcut o listă cu 3 activități pe care le-ați putea face vara ca să nu vă mai plictisiți. Am încercat totuși să fie cât mai benefice fiindcă să stea pe Facebook știe toată lumea.

Citește – preferabil ar fi să citești cărți și nu statusurile de pe Facebook ale lui Tony Poptamaș însă rămâne la alegerea ta. Cărțile sunt destul de ieftine pe net, mai ales dacă prinzi ceva reduceri și mai presus de toate au informații pe care sigur ai vrea să le cunoști. Citind cu plăcere nici nu-ți vei da seama când trece timpul.

Meditează – aici e o parte destul de interesantă și care necesită răbdare. Nu vreau să spun mai multe despre meditație ci doar vă recomand să vă informați și probabil o să începeți practicarea acesteia.

Mergi cu bicicleta – mersul pe bicicletă vă recomand totuși să-l efectuați mai pe seară când începe să se răcorească afară fiindcă nu vreți să vă deshidratați complet mergând prin oraș tocmai în canicula cea mai mare.

Acestea sunt 3 acțiuni ok pe care le puteți face că să nu vă plictisiți deși recomandarea mea ar fi să aveți întotdeauna ceva productiv de făcut care să vă țină ocupați.

Lasă un răspuns