Blogul reprezintă o rampă de lansare pentru tinerele talente

Din ce in ce mai multi oameni isi deschid un blog. Unii o fac total dezinteresati de aspectul financiar sau de promovare, in vreme ce altii urmaresc si un castig de pe urma muncii depuse in crearea, prezentarea si intretinerea blogului.

Se poate vorbi de tinere talente, de persoane care canta extraordinar insa nu au avut ocazia sa ajunga la TV sau macar pe YouTube, de scriitori la inceput de drum sau chiar de povestitori talentati care vor sa se promoveze prin orice metoda. In aceste cazuri, ascensiunea in cariera sau in posibila cariera este lenta dar constanta. Cum poate contribui un blog la lansarea tinerelor talente?

In primul rand, acesta este spatiul virtual personal al bloggerului unde isi poate exprima in voie ideile si talentele. Blogurile de fotografie au de multe ori acelasi scop – de recunoastere a calitatii fotografiilor facute in diferite ipostaze, la evenimente sau in viata de zi cu zi.

Acelasi lucru se poate spune despre blogurile culinare care atrag foarte multi vizitatori cu scopul de a `lansa pe piata` retetele inedite ale gospodinelor pricepute.

Blogurile de poezie sau proza sunt de cele mai multe ori o rampa de lansare pentru tinerii care se mai incumeta sa scrie, sa isi astearna gandurile pe hartie si apoi sa tasteze cuvant cu cuvant pe un blog astfel incat ele sa fie cunoscute in intreaga lume.

Blogurile in care sunt share-uite in permanenta videoclipuri Youtube facute chiar de catre blogger cu o interpretare inedita a unor melodii frumoase sau chiar care sa prezinta recitarea unor poezii sau citirea unor carti cu povesti pentru copii, insotite de o descriere corecta si deosebita reprezinta o rampa de lansare pentru cei inzestrati cu o voce superba si un talent oratoric impresionant.

Din blog nimeni nu va scoate mii de euro pe luna, cu putin noroc cativa zeci de euro cand traficul este foarte mare, insa se poate lansa un tanar talent pe piata din tara si chiar de peste hotare, cu pasi mici si siguri.

Lasă un răspuns