Confortul la locul de muncă e esențial

Și eu mă număr printre persoanele pentru care confortul de la locul de muncă este esențial. Pe lângă acest factor se mai găsește liniștea și relaxarea.Eu personal nu pot lucra dacă nu am condițiile necesare.

Am avut și tentative de a lucra sub presiune şi stres însă nu reușeam să mă concentrez asupra a ceea ce aveam de făcut și ori nu ieșea nimic bun ori cedam psihic înainte să termin.

De-a lungul timpului şi vieţii am schimbat destul de multe locuri de muncă şi am călătorit destul de mult atât în ţară cât şi în afara acesteia. Am reuşit astfel să cunosc şi să leg prietenii cu destul de multe persoane cu care am şi legat ulterior prietenii.

Printre aceştia am întâlnit şi oameni care puteau să lucreze în absolut orice condiţii. Reuşeau foarte uşor să se exteriorizeze de tot şi să-şi facă treaba chiar dacă lângă ei stătea seful înfuriat care dă ordine în stânga şi în dreapta.Eu personal nu-i înteleg pe aceşti oameni care sunt capabili să lucreze chiar şi în condiţii extreme de stres, gălăgie şi disconfort. Cum am spus şi la începutul articolului, am încercat şi eu treaba asta însă a fost un eşec total şi timp pierdut.

Am ajuns în timp la concluzia că nu sunt făcut pentru a lucra în condiţii de stres iar atunci când am ceva de lucru sau când am de gând să mă angajez trebuie să precizez din start tare şi clar că oricât de atractiv ar fi salariul eu nu voi putea să-mi efectuez munca dacă nu am condiţiile necesare care înseamnă în primul rând să nu fie persoane care să mă streseze, să nu-şi facă apariţia zgomotele şi gălăgia şi să am un oarecare confort mai ales daca locul de muncă respectiv implică statul destul de multe ore pe un scaun în faţa calculatorului.

Lasă un răspuns