Putem cumpăra orice de pe net

Cumpărăturile de pe ebay au devenit ceva banal pentru mulți dintre noi deja. Chiar și pentru mine. Deși sunt multe site-uri de genul, acesta s-a dovedit în cazul meu cel mai sigur. Mi-am primit banii înapoi la fiecare problemă pe care am întâmpinat-o.. și au fost multe.

Urmăresc să cumpăr de la vânzătorii cu cele mai bune prețuri, din această cauză mai dau și peste acele persoane care nu trimit coletul. Când le dai mesaj, te fac să aștepți până trece perioada în care îți poți primi banii înapoi. Aceștia sunt mulți, dar din fericire, îi mai deosebești prin notele slabe pe care le primesc.

Coletele vin între 15 zile și 30 la noi. Durează destul de mult, dar dacă ai de gând să îți iei un telefon la salar, poți lua o carcasă de exemplu, din timp. Lucruri mărunte cărora nu le simți lipsa atât de puternic dacă trebuie să aștepți. În cazul în care vrei să îți cumperi ceva urgent și scump, ai face bine să te gândești de două ori înainte de a lua din China. Nu mă refer la calitate, ci la prețuri. Tot ce e peste 10 euro ca valoare, e o problemă. Trebuie plătit TVA. Așa prețurile încep să se alinieze cu cele de la noi.. și nu are rost.

Prima oară când am comandat, aveam și eu emoții. Zilnic verificam poșta. Din fericire totul a decurs fără probleme și am început să abuzez de asta. Găseam o grămadă de lucruri de care nu știam că am nevoie și le cumpăram. Au fost timpuri foarte frumoase, chiar mă bucuram de lucruri mărunte și ieftine. Acum mi se par banale.

Ar trebui să aruncați și voi o privire pe ebay. Sunt atât de multe lucruri.. nu îți ajunge nici o săptămână să te uiți la toate categoriile care te pasionează.

Lasă un răspuns