Puterea stă în mâinile tale

Oamenii așteaptă de multă vreme o schimbare însă nu fac nimic în privința asta. Toți așteaptă ca inițiativa să fie luată de oricine altcineva însă numai de ei nu. Ceea ce vorbesc acum se aplică în absolut toate domeniile în care e nevoie de o schimbare, mai precis în viața de zi cu zi a tuturor oamenilor. Vrei să trăiești mai sănătos dar nu faci nimic în privința asta ci aștepți să dispară de pe piață toate mâncărurile nesănătoare și să nu mai existe fast-fooduri.

Vrei ca salariile să fie mai mari, să fie mai multe lucruri de muncă și să nu mai existe politicieni corupți dar nu faci nimic în privința asta. De fapt faci, aștepți momentul în care va apărea din neant o persoană care să schimbe totul în bine. Află însă că aest lucru nu se va întâmpla prea curând.

Puterea stă chiar în mâinile tale. Dacă ai nevoie de o schimbare în viața ta nu mai aștepta să facă altcineva asta pentru tine ci începe chiar din acest moment să iei atitudine și să lupți pentru lucrurile pe care le vrei. Ajungând la această înțelegere vei atinge totodată și ideea că nu există ”nu pot” ci doar ”nu vreau” și toate lucrurile vor începe să se schimbe în bine în viața ta. La fel cum am spus de fiecare dată când am mai discutat pe tema asta, trebuie să lupți pentru a-ți atinge scopurile deoarece nimeni nu-ți va aduce pe tavă ceva pentru care trebuie să muncești mult.

În concluzie vă recomand să încercați să deveniți conștienți de propriile puteri. Masele de oameni sunt cele mai importante chiar dacă aparent puterea le conduce. Fără mase de oameni puterea nu ar mai avea ce să conducă, prin urmare n-ar mai exista. Începe chiar de acum să crezi că ești puternic și să lupți în încercarea de a schimba ceva, în bine!

Lasă un răspuns