Snacksurile – o alegere nesănătoasă

Orice om adora sa rontaie ceva bun atunci candurmareste serialul preferat, dar mai ales atunci cand se simte deprimat si are nevoie de putin confort.

Din pacateinsa, toate aceste mici gustari sunt extrem de nocive pentru silueta. Kilogramele in plus se acumuleazaincet, dar sigur pana cand acul cantarului va depasi valorile admise.

Specialistii in nutritie recomanda evitarea acestor snacksuri pe durata intregii zile si ofera alternative fiabile astfel incat totul sa decurga conform planului. Primul pas este acela de a cumpara doar produse sanatoase precum nucile sau fructele oleaginoase.

Acestea pot fi consumate fara probleme la orice ora din zi sau din noapte. Ciocolata, biscuitii sau chipsurile trebuie sa ramana pe rafturile magazinelor, in niciun caz nu trebuie sa ajunga in cosul de cumparaturi.

O viata activa este tot ceea ce un om are nevoie pentru a se mentine departe de gustarilenesanatoase. Aceste sunt consumate in general in fata televizorului, dar si in momentele de plictiseala asa ca se recomanda intreprinderea unor activitati relaxante si distractive in afara locuintei atunci cand timpul permite lucrul acesta.

Exista si cateva mici trucuri care se pot dovedi a fi extrem de folositoare in momentele cheie:

● Un consum cat mai ridicat de apa hidrateazaintr-un mod corespunzator organismul si reduce necesitatea consumului unor alimente dulci sau sarate;
● Un periaj dentar realizat de mai multe ori pe zi ii poate impiedica pe multi oameni sa mai manance diverse snacksuri. Senzatia de proaspat si mentolat este tot ceea ce conteaza in anumite momente ale zilei.

Lasă un răspuns