The Flight Attendant – serialul cu Kaley Cuoco

In serialul The Flight Attendant, Kaley Cuoco, are rolul lui Cassandra Bowden, o stewardesa. Aceasta, la o escala in Dubai, va petrece noaptea un barbat pe care l-a cunoscut atunci. Atunci cand se trezeste, acesta este lungit pe patul camerei de hotel, fara suflare. Mort, clar asasinat. Doar ca aceasta nu isi mai aminteste absolut nimic.

Barbatul care i-a atras atentia si a facut-o curioasa pe aceasta in timpul unui zbor este Alex Sokolov. Iar atractia este una irezistibila. Si dupa o noapte nebuna, plina de pasiune, de lux si de litri de bauturi spirtoase, Cassandra pe langa o mahmureala, are langa ea… un cadavru.

Si cu siguranta ca ia cea mai pripita decizie- panicata, pleaca de acolo fara sa spuna un cuvant si decide sa se intoarca la New York. Isi continua viata deci ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic. Dar, foarte repede incepe o ancheta dusa de agentii FBI, care vin sa o interogheze.

De fapt, ancheta incepe chiar in timpul zborului, interogandu-se mai intai echipajul si Cassandra incepe sa se intrebe foarte repede daca nu cumva ea este responsabila de tot. Isi amineste incet unele detalii derutante din intalnirea sa cu Alex si incepe sa faca ea propria sa ancheta.

The Flight Attendant este un thriller cam paranoiac, de 8 episoade de 52 de minute. Are un scenariu elegant si misterios, fiind cel mai dinamic si mai colorat serial din ultima vreme. Este si amuzant, oferind cel mai bun umor negru, unde Kaley face un lucru de exceptie.

Este un serial care da dependenta si nu te vei putea opri decat diupa ce ai vazut deja macar primele trei episoade. Este un thriller sumbru dar care da dependenta. Un serial unde Kaley demonstreaza ca este o actrita stralucutoare.

Lasă un răspuns