The Walking Dead: confruntarea Maggie vs. Negan se pregătește

Sezonul 10 al serialul The Walking Dead s-a incheiat in octombrie pe OCS, cum au prevazut multi, cu reintoarcerea unui personaj istoric: Maggie Greene. Si, fanii serialului asteapta cu nerabdare ca aceasta sa se intalneasca cu cel mai aprig dusman, Negan. Un moment intens care a inceput sa se dezvaluie intr-un prim teaser.

Exista confruntari pe care le asteptam cel mai adesea cu nerabdare. Harry Potter si Voldemort, Luke Skywalker si Dark Vador, Sherlock si Moriarty….in The Walking Dead, infruntarea pe care toata lumea o asteapta este cea dintre Maggie si Negan.

Sa mergem cu cateva sezoane in spate. Maggie Greene apare in sezonul 2 al serialului The Walking Dead, atunci cand gasca lui Rick se refugiaza la ferma tatalui sau, Hershel. Aici incepe sa fie din ce in ce mai atrasa de Glenn. Insa, la sfarsitul sezonului 6, in timp ce era insarcinata, o noua amenintare isi face aparitia: Salvatorii, dirijati de nemilosul Negan. In ultimul episod, acest nou personaj, intepretat de Jeffrey Dean Morgan, decide sa ameninte cu bata de baseball unii din membrii grupului lui Daryl si Rick. In primul episod al sezonului 7 descoperim ca victimele acestuia sunt Abraham si Glenn care sunt ucisi fara mila sub ochii lui Maggie.

Atunci cand la sfarsitul sezonului 8 Rick decide sa nu il ucida pe Negan, in sfarsit invins, Maggie nu este foarte multumita de aceasta decizie si ajunge sa plece in sezonul 9. Revine in ultimul episod al sezonului 10 care se deruleaza la sase ani distanta de evenimentele din serial. Insotita de un barbat misterios cu masca de fier, Maggie participa la batalia finala si incearca sa ii salveze pe Aaron, Alden si apoi pe preotul Gabriel.

Va trebui sa asteptam continuarea serialului The Walking Dead pentru a vedea ce au sa isi spuna Maggie si Negan…

Un comentariu la „The Walking Dead: confruntarea Maggie vs. Negan se pregătește

Lasă un răspuns