The Wilds: un nou serial în genul Lost semnat Amazon Prime Video

Ai urmarit cu pasiune aventurile lui Jack, Kate, Locke si ceilalti naufragiati celebri ai serialului Lost? Atunci cu siguranta esti curios sa descoperi acest nou serial de supravietuire, versiunea adolescentina.

Iti spune ceva acest subiect? Un grup de supravietuitori in urma prabusirii unui avion pe o insula pustie. Cam greu sa nu ne gandim la intriga serialului Lost, serialul vedeta a lui J.J.Abrams care a fost urmarit de milioane de telespectatori din intreaga lume in anii 2000. Cam acesta este subiectul si noului serial semnat Amazon Prime Video, The Wilds.

Doar ca, in locul unor femei si barbati de toate nationalitatile si de toate varstele, avem de data aceasta un grup de adolescenti americani care se trezesc singuri in mijlocul oceanului in urma prabusirii unui avion. Serialul ascunde in realitate un veritabil teen drama.

Drept urmare, The Wilds reprezinta povestea unor tineri naufragiati, proveniti din medii diferite, care vor fi nevoiti sa invete sa supravietuiasca impreuna. Vor trebui sa lase diferentele deoparte dar si sa infrunte obstacole specifice varstei adolescentine. Dar, de-a lungul vizionarii episoadelor veti afla ca aceasta gasca de fete nu a esuat pe aceasta insula pustie din intamplare…

Thriller, drama pentru adolescenti, acest nou serial Amazon Prime Video are mai multe subiecte interesante de discutat. Ne va ajuta in primul si in primul rand sa descoperim chipuri noi, cel mai cunoscut in randul adolescentilor fiind cel al lui Sophia Taylor Ali care a mai jucat in Anatomia lui Grey in timp ce fanii serialului Six Feet Under se vor bucura sa o regaseasca pe Rachel Griffiths.

Serialul iti da intalnire incepand cu data de 11 decembrie pe Amazon Prime Video. Bine de stiut: primul episod este disponibil si pentru cei care nu sunt inca abonati Amazon Prime Video.

Lasă un răspuns